Navigatie
Vacatures
Service en Onderhoud door Groenen Bouw & Onderhoud

Service en onderhoud

Groenen is voor veel woningstichtingen een begrip voor betrouwbare service en onderhoud. Dagelijks gaan onze servicemensen op pad voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende klussen in het omvangrijke huurwoningenbestand van onze opdrachtgevers.

Compleet ontzorgen
Service en (klein) onderhoud is een specialisme van Groenen, waarmee wij veel werk uit handen nemen van de woningstichtingen, inclusief de klachtafhandeling waarvan het secretariaat in ons kantoor is gevestigd. Dagelijks verhelpen onze mensen met een werklijst in de hand een grote hoeveelheid ‘klein leed’, van dak-lekkages tot het vastzetten van de trapleuning, het repareren van stucwerk en het vernieuwen van sloten. Vervanging van het keukenblok is ook een geregeld terugkerende klus.

WVG-aanpassingen
Een snel toenemend werkveld in deze sector is woningaanpassing in het kader van de WVG. Een uitgebreide WVG-aanpassing met vier of vijf disciplines (nieuwe badkamer, aflopende douchevloer, verhoogd toilet, drempels verwijderen, beugels plaatsen) wordt doorgaans in één werkweek afgerond.

Contact met bewoners
Onze afdeling Service en Onderhoud is ook actief voor verzekeringsmaatschappijen. Bij schademeldingen nemen onze mensen de schade op, maken een afspraak met de bewoner en voeren de reparatie uit. Hierbij kan het gaan om brandschade, lekkages en braakschade. Voor al deze werkzaamheden zijn allround vakmensen nodig die kunnen aftimmeren maar ook voor stuc-, tegel- en loodgieterswerk hun hand niet omdraaien. Onze service- en onderhoudsmensen zijn bovendien gewend om bij mensen thuis te werken.