Navigatie
Vacatures

Renovatie / revitalisatie

Groenen Bouw & Onderhoud is in het laatste kwart van de vorige eeuw groot geworden in de renovatiemarkt. In enkele decennia tijd hebben wij duizenden woningen van corporaties gerenoveerd.

Ons specialisme in deze sector wordt algemeen erkend. Badkamer-en keukenrenovaties en kozijnvernieuwing staan vrijwel onafgebroken op onze planning en hebben van onze timmerlieden, loodgieters en tegelzetters allround vakmensen gemaakt. Maar het ‘buitenwerk’(gevel-,dak- en schoorsteenreparaties, tuinbestrating en bergingen) hoort er evengoed bij.

Kernbegrip in onze expertise is ‘groot onderhoud in bewoonde staat’. Daar zijn al onze mensen op getraind, van sloper tot uitvoerder. Groot onderhoud van bewoonde huizen en appartementen vraagt om speciale, vooral communicatieve eigenschappen, die niet iedere ‘bouwvakker’ zomaar in huis heeft. Ook onze vaste onderaannemers zijn met deze werkwijze vertrouwd.

Goed overleg vooraf met de bewoner, afspraken nakomen, zorgvuldig afdekken, snelle terugkoppeling bij vragen of problemen, in alles rekening houden met de bewoner: zo ontstaat de attitude waar Groenen om bekend staat.

Onze referentielijst telt tal van aansprekende projecten in groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw.