Navigatie
Vacatures

Verbouwingen in alle soorten

Groenen Bouw & Onderhoud verzorgd alle voorkomende verbouwingen, zowel aan woningen als kantoorgebouwen, scholen of rijksgebouwen. Bij een verbouwing wordt zorgvuldig gekeken naar de bestaande situatie. Zodra dit goed in kaart is gebracht en de tekeningen voor de verbouwing zijn goedgekeurd, starten de verbouwingswerkzaamheden.

U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van dakkapellen en serres of een royale vergroting van het woonhuis, school, kantoor- of praktijkruimte. De mensen van Groenen voelen zich overal thuis, zowel in het luxere segment als in kleinere koop- en huurwoningen of openbare gebouwen. Overal vinden verbouwingen plaats, waarbij Groenen zorgt voor vakwerk tot in de kleinste details.

Ook bij particuliere verbouwingen komt het klantencontact van de eigen medewerkers en onderaannemers van pas. Netjes werken, goed communiceren en correct zijn, is voor de mensen van Groenen een vanzelfsprekende zaak.

Voor een indruk van de verbouwingsprojecten die Groenen Bouw & Onderhoud heeft uitgevoerd, kunt u de betreffende referenties raadplegen (zie rechter kolom).