Navigatie
Vacatures
Renovatie Odulphuslyceum Tilburg

Renovatie Odulphuslyceum Tilburg

Leerlingen hebben tegenwoordig heel andere competenties dan vroeger. De tijd van kleine lokalen, waarbij leerlingen moesten stilzitten en luisteren is eigenlijk al lang voorbij. We werken nu met leerpleinen en open leercentra, waar zo’n 75 tot 80 leerlingen in één grote ruimte aanwezig kunnen zijn. Zij werken met tablets en zijn voortdurend online.
Om dit gebouw daarvoor geschikt te maken en tevens aan de hedendaagse eisen op het gebied van duurzaamheid te laten voldoen, is het flink op de schop gegaan. Binnen is eigenlijk alles vernieuwd en ook aan de buitenzijde is veel gebeurd. Speerpunten zijn o.a. energiebesparing, veiligheid, akoestiek en ergonomie.

Maar dat we het monumentale karakter van dit gebouw wilden bewaren stond als een paal boven water. Een van de oudste schoolgebouwen in Nederland is nu tevens een van de modernste!”

Bij de aanbesteding hebben we geselecteerd op basis van ervaring en inzicht in renovatieprojecten. Groenen Bouw & Onderhoud kwam daarbij als beste naar voren. Dat de keuze voor Groenen de juiste was is inmiddels wel gebleken. We hebben gewerkt met een super team van mensen die meedenken en met lean management zorgen voor een perfecte planning. De bouwvergaderingen verlopen altijd strak en efficiënt, waarbij de mensen van Groenen onze wensen altijd prima konden vertalen in concrete oplossingen.