Navigatie
Vacatures

Samenwerking met Puntzorg.nl

Groenen Bouw & Onderhoud is partner geworden in Puntzorg.nl een website waarmee hulpmiddelen besteld kunnen worden voor meer veiligheid en comfort in woningen van hulpbehoevenden. Denk bijvoorbeeld aan ouderen en andere mensen met fysieke beperkingen.

Puntzorg.nl biedt een scala aan producten, verdeeld in de categorieën:
• Hulpmiddelen
• Bouwaanpassingen
• Mobiliteit
• Tommi Zorgsysteem (bereikbaarheid)

De bouwaanpassingen, welke weer worden verdeeld in toegang/comfort, sanitair en rolstoel-aanpassingen, worden door Groenen Bouw & Onderhoud gefaciliteerd. Levering en installatie kunnen door heel Nederland plaatsvinden. Een woning kan worden voorzien van aanpassingen die volledig worden afgestemd op de persoonlijke situatie, nu en in de toekomst.
Voorbeelden zijn o.a. verhoogde toiletten, grijp- en steunstangen in de badkamer, extra trapleuningen, automatische raam-openers, seniorensloten, overbruggingsdrempels om de woning rolstoelvriendelijk te maken, etc.

BEZUINIGINGEN IN DE ZORGSECTOR
Er wordt de laatste jaren fors bezuinigd op kosten in de zorg. Zo kunnen ouderen met een zorgzwaartepakket 4 en voldoende familie of buren die kunnen helpen, vanaf 1 januari 2016 geen aanspraak meer maken op plaatsing in een verzorgingshuis. Ouderen geven zelf overigens ook vaak de voorkeur aan langer thuis wonen, zolang dat mogelijk is. De bouwaanpassingen die Groenen Bouw & Onderhoud te bieden heeft via Puntzorg.nl, maken de woning een stukje veiliger en comfortabeler.

 

 

 

Woning senior-proof maken