Vacatures
artist-impressionKasteel Traverse voorKasteel Traverse is in gebruik genomenRooms BordKasteel Traverse gangKasteel Traverse TrappenhalStudio ingericht kasteel traverseinrichting studio kasteel traversezonnepanelen dak Kasteel TraverseContactloos betalen wasmachineAlgemene ruimte Kasteel TraverseStudio 5701 voorgevel

54 Short-Stay appartementen Kasteel Traverse Helmond

Opdrachtgever: Woonpartners
Architect: de Loods architecten en adviseurs

In opdracht van Woonpartners heeft Groenen een voormalig kantoorpand gelegen aan de Kasteel Traverse 104 te Helmond getransformeerd tot een wooncomplex. In het wooncomplex zijn in totaal 54 studio’s geformeerd met bijbehorende algemene ruimten zoals beheerderruimte, gezamenlijke woonkamer, bergingen, dakterras, fietsenstalling en  wasserette.

Naast een volledige interne transformatie heeft ook de interne sloop, asbestrenovatie, gevelrenovatie en realisatie van een geluidsscherm deel uitgemaakt van de werkzaamheden. Tevens zijn de complete installaties vervangen, incl. upgrading van de energieprestatie. Het achter terrein met fietsenstalling en hekwerken en alle aangrenzende verhardingen maakten eveneens deel uit van de opdracht.

Lees hier het artikel uit het ED (Eindhovens Dagblad).