Navigatie
Vacatures

KLACHTAFHANDELING

Foutje, bedankt! Waar gewerkt wordt gaat weleens iets mis. Kan gebeuren, maar dan moet je het wel goed oplossen. Hoe doen wij dat bij Groenen?

Echtpaar Klokgieters baalde ervan: de plantjes in hun tuin kapotgetrapt door de vaklui die bezig waren met de aanbouw van de buren. “Gelukkig was er geen discussie nodig, de medewerkers van Groenen beloofden direct om de schade te vergoeden. Ik heb zelf nieuwe planten uitgezocht en kreeg meteen het geld terug. Wij zijn niet alleen tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, maar ook over de manier waarop de medewerkers van Groenen hun foutje herstelden.”

Ons motto is: Mensen maken het verschil. Dit is verankerd in alle lagen van de organisatie en staat voor het kwaliteitsbesef van onze medewerkers. Zeker in projecten waarin we onderhoud uitvoeren in bewoonde staat geldt dat het contact met bewoners het verschil maakt. Daarom werken we samen met betrouwbare vaste partners. De begeleiding van de bewoners is in dit project in goede handen bij Maarten Prinsen van Fiks.
#klant #aandacht #maatwerk #communicatie #bewoners #hetverschil