Navigatie
Vacatures
ISO Certificering Groenen Bouw & Onderhoud Veldhoven

Uitreiking ISO Certificaten

Op 29 juni heeft Groenen Bouw & Onderhoud de certificaten ISO 9001 en ISO 14001 behaald. Thanny van Gestel, die hierbij een adviserende rol heeft vervuld, reikte het certificaat onlangs uit aan Johan Groenen. Onze slogan ‘mensen maken het verschil’ is nu nóg relevanter geworden. “We hebben dit samen bereikt en daar mogen we best trots op zijn” aldus Johan Groenen.

Kwaliteitsnorm

ISO 9001 staat voor de kwaliteit van de werkprocesssen in zowel renovatie- als nieuwbouw voor woningstichtingen, bedrijven, beleggingsmaatschappijen, overheidsinstanties en particulieren. Het is een internationaal geaccepteerde norm voor kwaliteitsmanagement, waarmee we optimaal kunnen voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten.

 

ISO Certificaat uitreiking Groenen Bouw & Onderhoud

Milieumanagement

Het ISO 14001 certificaat gaat over de kwaliteit van ons milieu-managementsysteem. De norm geeft aan dat we een goed evenwicht hanteren tussen milieu, maatschappij en economie, waarmee we duurzaamheid stimuleren.
Het behalen van de ISO-certificaten betekent ook dat we continue streven naar verbeteringen. Ontwikkelingen in de bouw staan niet stil en Groenen Bouw & Onderhoud kijkt altijd naar mogelijke vernieuwingen om zowel het proces als het eindresultaat te optimaliseren.

“Dat de certificaten nu behaald zijn, betekent niet dat we klaar zijn” aldus Thanny van Gestel. “Kwaliteitsbeleid is een doorlopend proces, waarbij de eisen verder worden aangescherpt. Ook het komende jaar zullen er weer audits gaan plaatsvinden”.

Door op de logo’s onderaan de pagina te klikken kunt u de betreffende certificaten als PDF bestand openen en downloaden.