Navigatie
Vacatures
Renovatie Burghplan Groenen Bouw & Onderhoud

Project Burghplan haalt rapportcijfer 9+!

In opdracht van Woonbedrijf heeft Groenen Bouw & Onderhoud grootonderhoud uitgevoerd aan 146 woningen ‘Burghplan’ in het Eindhovense stadsdeel Stratum. Dit omvangrijke project is nu afgerond, de laatste woningen zijn onlangs opgeleverd. Resultaat van de bewonersenquêtes: een gemiddeld rapportcijfer van 9,4.

 

Burghplan

Project ‘Burghplan’ ging van start in het voorjaar van 2016. Op basis van bewonerskeuzes voor keukens en toiletten is in alle woningen gewerkt, met veel aandacht voor een zorgvuldige planning en routing. Sloopwerk, loodgieterswerk, stucwerk, voorzetwanden, tegelwerk en het plaatsen van de nieuwe keukens is bij elke woning binnen 6 werkdagen uitgevoerd. Daarmee is de overlast tot het minimale beperkt. Maar het is voor de bewoners natuurlijk altijd een ingrijpende operatie. Uit de enquêtes bleek echter dat er alom tevredenheid is over het optreden van Groenen Bouw & Onderhoud.

Alle woningen zijn nu ook voorzien van mechanisch ventilatiesysteem in de doucheruimte, waarvoor een zogenaamde MV-box op de zolders is geïnstalleerd. Dat het werk nu klaar is en iedereen er tevreden op kan terugkijken is altijd weer een mooi moment.

Ook project Hanevoet is opgeleverd.

Een soortgelijk project als Burghplan, Fase 2 in de wijk Hanevoet bestaande uit 219 keukenrenovaties, is nu ook klaar. Ook hier is Groenen Bouw & Onderhoud weer ‘Cum Laude’ geslaagd, door het hanteren van een strakke planning, het beperken van overlast en het leveren van kwaliteit.

Enquête Keukenrenovaties Hanevoet