Navigatie
Vacatures

Woningstichting de Zaligheden kiest voor Groenen

Groenen Bouw & Onderhoud gaat voor 3.700 woningen van Woningstichting de Zaligheden (WSZ) het mutatie- en reparatieonderhoud voor haar rekening nemen. Het betreft woningen in 19 verschillende kerkdorpen, verdeeld over de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. De mutatie- en reparatiemeldingen worden door het eigen callcenter van Groenen Bouw & Onderhoud opgenomen en ingepland. Zij zorgen ervoor dat de servicemedewerker met zijn bus op het juiste moment met de juiste informatie en materialen bij de woning arriveert. De reparatie kan dan direct goed en efficiënt worden uitgevoerd. Twee servicemedewerkers van WSZ zijn in dienst gekomen bij Groenen Bouw & Onderhoud en passen uitstekend in het team. Door hun ervaring kennen zij de woningen en bewoners.

Mutatieonderhoud voor Woningbelang

Woningbelang is een woningcorporatie met ca. 3.850 huurwoningen en maatschappelijk vastgoed zoals gezondheidscentra in de gemeenten Valkenswaard en Bergeijk. Het werken aan een duurzame samenleving met betaalbare woningen en levensvatbare wijken, staat centraal in de doelstellingen van deze organisatie, waarin ruim 40 mensen werkzaam zijn. Dit jaar is Groenen Bouw & Onderhoud partner van Woningbelang geworden voor het uitvoeren van mutatieonderhoud. Als een woning vrij komt kijken we naar wat nodig is om de woning weer opnieuw verhuurbaar te maken. Vervangen van hang- en sluitwerk, elektra, nieuwe keukens, nieuw sanitair, nieuwe kozijnen en/of beglazing, isoleren en andere energetische verbeteringen… alles kan voorkomen.

2000 extra woningen in onderhoud voor woonstichting ‘thuis

Sinds 2017 was Groenen Bouw & Onderhoud al één van de drie onderhoudspartners waarmee woonstichting ‘thuis een samenwerkingsovereenkomst had. Nu één van deze partners is weggevallen heeft Groenen er ca. 2000 woningen bijgekregen voor reparatie- en mutatieonderhoud. Samen met Knaapen Groep werken we als partners aan het optimaliseren van de processen, met de focus op kostenbesparing en kwaliteitsverbetering.

Samenwerking met Polygon Nederland B.V.

Polygon is een gespecialiseerd bedrijf in het herstellen van water- en brandschade, lekdetectie en tijdelijke klimaatoplossingen (drogen, koelen, verwarmen, ventileren).

Na een proefperiode van drie maanden, waarbij Groenen Bouw & Onderhoud zorgdraagt voor noodherstel en het aansluitende definitieve herstel van gebouwschade, is een samenwerkingsverband ontstaan. Het callcenter van Groenen Bouw & Onderhoud speelt ook een belangrijke rol bij het direct inplannen van herstelwerkzaamheden na een calamiteit. Polygon kan 24/7 een beroep doen op onze servicediensten, waarbij zij kunnen vertrouwen op snel en vakkundig schadeherstel.

Vervangen van 300 bergingsdaken omgeving Bloemfonteinstraat, Tongelre

De Bloemfonteinstraat in het Eindhovense stadsdeel Tongelre is een typische volksbuurt. Op de bergingen van de woningen liggen nog oude asbesthoudende golfplaten, die vervangen moeten worden. Dit vraagt om zorgvuldige afstemming met de diverse partijen en extra aandacht voor bewonerscommunicatie. Om de werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren, dienen bewoners de bergingen leeg te halen en op veel plaatsen zijn er obstakels die verwijderd moeten worden.
Ook dit is een project van de afdeling Service & Onderhoud.

Transformatie kinderdagverblijf tot 9 studio’s

De afdeling Service & Onderhoud doet méér dan alleen het verrichten van reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Zo werden onlangs 9 splinternieuwe studio’s opgeleverd in Best. In opdracht van Woonstichting ‘thuis werd het voormalig kinderdagverblijf Korein Kinderplein getransformeerd tot 9 studio’s.