Navigatie
Vacatures
Digitaal opnemen met de Bouwtool

Digitaal opnemen met de Bouwtool

Met het invoeren van de Bouwtool schakelt Groenen Bouw & Onderhoud over op het volledig digitaal uitvoeren van woning-opnames bij renovatieprojecten. Op de Ipad worden alle gegevens en wensen van bewoners ingevoerd, voorzien van foto’s en aantekeningen.

Digitaal opnemen betekent een andere manier van werken, waarbij informatie online gedeeld wordt met de betrokken partijen in het bouwteam. De kans op mis-communicatie wordt hiermee aanzienlijk kleiner (nihil), omdat alle informatie voor iedereen zichtbaar is in het systeem. Uitpuilende ordners, losse notities die kwijtraken, discussies over wat er nu precies is afgesproken… met digitaal opnemen behoort dit definitief tot het verleden.

Tijdens de warme opname hanteert de uitvoerder een tablet waarmee de opnamelijsten kunnen worden bijgewerkt. Hierbij kunnen ook foto’s van de situatie gemaakt worden, die dan direct worden opgeslagen bij de betreffende notitie. Aan de hand van foto’s die op de tablet getoond worden, kunnen de bewoners hun keuzes maken voor kleuren en modellen. Er kan zelfs op het scherm getekend worden voor akkoord, waarna de gemaakte afspraken direct per e-mail bevestigd worden.