Navigatie
Vacatures

Nieuwbouw en verbouwingen

Op het gebied van nieuwbouwprojecten heeft Groenen Bouw & Onderhoud zich al vele jaren bewezen. Of het nu gaat om een uitgebreid woningbouwproject, een vrijstaande villa, kantoorgebouw of een schoolgebouw; Groenen Bouw & Onderhoud gaat hierbij pragmatisch en projectmatig te werk, waarbij lean bouwen centraal staat. We streven daarbij naar het continu verbeteren van het bouwproces, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering en nazorg. Groenen Bouw & Onderhoud beschikt over een uitgebreid netwerk van hiervoor geselecteerde onderaannemers en ZZP’ers, mensen die net als wij het verschil kunnen maken.

Verbouwingen
Groenen Bouw & Onderhoud heeft zich al talloze malen bewezen als een betrouwbare partner bij het uitbreiden en verbouwen van zowel particuliere woningen als kantoren, utiliteitsgebouwen en scholen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van dakkapellen en serres of een royale vergroting van het woonhuis, school, kantoor- of praktijkruimte. De mensen van Groenen voelen zich overal thuis, zowel in het luxere segment als in kleinere koop- en huurwoningen of openbare gebouwen. Overal vinden verbouwingen plaats, waarbij Groenen zorgt voor vakwerk tot in de kleinste details.

Ook bij particuliere verbouwingen komt het klantencontact van de eigen medewerkers en onderaannemers van pas. Netjes werken, goed communiceren en correct zijn, is voor de mensen van Groenen een vanzelfsprekende zaak.